Camping Du Schlossberg

Camping Du Schlossberg is een goed verzorgde gezinscamping in het hart van de Vogezen, aan de voet van het natuurpark Grand-Ventron. De camping ligt bij het plaatsje Kruth in het departement Haut-Rhin en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in dit gebied.

Over Camping Du Schlossberg

Camping Du Schlossberg is een middelgrote camping met 209 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten chalets huren. De camping ligt op een vlak, parkachtig terrein. De staanplaatsen zijn van elkaar geschieden door bomen en struiken. Een deel van de staanplaatsen ligt langs de bosrand. Langs de camping loopt een beekje waar jong en oud kunnen pootjebaden. Op ongeveer 300 meter lopen vanaf de camping ligt een strandje waar gezwommen kan worden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op de camping. Ook is er een volleybalveld en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Ook is er een boomklimparcours en zijn er talloze wandelroutes en mountainbikeroutes in de directe omgeving van de camping. Bent u op zoek naar een rustige camping in de Elzas? Dan is camping Du Schlossberg een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping Du Schlossberg

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het Château du Hohlandsbourg leuk voor jong en oud. Ook is een bezoekje aan het kasteel Haut-Kœnigsbourg een indrukwekkende ervaring. Ook aan mooie plaatsjes is er geen gebrek. Zo staat het plaatsje Eguisheim bekend als een van de mooiste plaatsjes in Frankrijk. In het prachtige historische centrum van dit plaatsje kunt u heerlijk wandelen en zijn verschillende leuke winkeltjes en restaurants te vinden!

Boek uw verblijf op Camping Du Schlossberg

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Elzas!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haut-Rhin ook interessant: