Camping Huttopia Wattwiller

Camping Huttopia Wattwiller is een prachtige camping midden in een bos, in het departement Haut-Rhin in de regio Elzas.Camping Huttopia Wattwiller Deze mooie camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze prachtige streek!

Over camping Huttopia Wattwiller

Camping Huttopia Wattwiller is een middelgrote camping met 168 staanplaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en tenten huren. Op deze mooie camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Hier zijn ook verschillende ligstoelen en parasols te vinden waar u heerlijk kunt relaxen. Behalve het zwembad is er ook een tennisbaan, een volleybalveld, een midgetgolfbaan en zelfs een manege. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Rondom de camping zijn tot slot talloze mooie wandelroutes en fietsroutes te vinden via welke u de omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping Huttopia Wattwiller

In de omgeving van deze mooie camping is veel te zien en te beleven. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de vele mooie wandelroutes door de natuur. In de Elzas zijn ook verschillende mooie kastelen om te bezoeken, waaronder het kasteel Haut-Kœnigsbourg en Château du Hohlandsbourg. Ook aan mooie steden en kleinere plaatsjes is er geen gebrek. Zo zijn mooie plaatsen als Eguisheim, Colmar, Kaysersberg en Riquewihr stuk voor stuk de moeite waard om met een bezoekje te vereren! In elk van deze plaatsen kunt u uren genieten van prachtige straatjes en mooie vakwerkhuisjes!

Boek uw verblijf op camping Huttopia Wattwiller

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Elzas!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haut-Rhin ook interessant: