Camping Huttopia La Plage Blanche

Camping Huttopia La Plage Blanche is een leuke familiecamping aan de rivier Loue, iets ten noorden van het plaatsje Ounans in het departement Jura.Camping Huttopia La Plage Blanche De camping ligt midden in de natuur en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers.

Over Camping Huttopia La Plage Blanche

Camping Huttopia La Plage Blanche is een middelgrote camping met 200 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans. De staanplaatsen zijn licht glooiend en van elkaar gescheiden door struiken en bomen. Zo heeft u altijd voldoende privacy. Tijdens de warme zomerdagen kan er gezwommen worden in de rivier Loue, die langs de camping stroomt. Ook kan er gezwommen worden in het mooie buitenzwembad, dat is voorzien van een apart kleuterbad. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, waar zij met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen. De aanwezigheid van een leuk animatieteam zorgt er voor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen op deze camping. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden, waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. Camping Huttopia La Plage Blanche is een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van Camping Huttopia La Plage Blanche

In de omgeving van Camping Huttopia La Plage Blanche is genoeg te zien en te beleven. Zowel het departement Jura als de overkoepelende regio Franche-Comté staat bekend om de vele leuke bezienswaardigheden. Zo behoren onder meer uitstapjes naar het indrukwekkende Château de Joux of de mooie bedevaartkapel Notre Dame du Haut tot de mogelijkheden. Ook de watervallen van Hérisson zijn de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tot slot is er ook aan mooie plaatsen geen gebrek in de omgeving van de camping. Zo behoort Château-Chalon tot de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk en is er in de indrukwekkende stad Besançon altijd wel wat te beleven!

Boek u verblijf op Camping Huttopia La Plage Blanche

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Jura? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Franche-Comté!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Jura ook interessant: