Camping La Roche d’Ully

Camping La Roche d’Ully is een leuke familiecamping bij de plaats Ornans in het departement Doubs.Camping La Roche d'Ully Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in de regio Franche-Comté!

Over camping La Roche d’Ully

Camping La Roche d’Ully is een middelgrote camping met 106 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De verschillende plekken op de camping zijn van elkaar gescheiden door een gevarieerde begroeiing van bomen en struiken. Vanaf de staanplaatsen kunt u genieten van een fraai en weids uitzicht op de omringende bergen. Op deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad met een leuke glijbaan waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje jeu-de-boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping La Roche d’Ully

In de omgeving van camping La Roche d’Ully is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo kunt u onder meer mooie grotten als Grotte d’Osselle en Gouffre de Poudrey bezoeken. Ook zijn uitstapjes naar Château de Joux en de citadel van Besançon leuk voor het hele gezin. Er zijn ook vele mooie steden en dorpen te vinden in de nabijheid van de camping. Zo kunt u onder meer Besançon, Lods en Ornans bezoeken. Bent u op zoek naar een geschikte camping voor een fijne vakantie in de regio Franche-Comté? Dan is deze camping een meer dan geschikte keuze!

Boek uw verblijf op camping La Roche d’Ully

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw vakantie op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Doubs!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Doubs ook interessant: