Camping Le Moulin Patornay

Camping Le Moulin is een prachtige, parkachtige camping aan de rivier Ain. De camping ligt bij het plaatsje Patornay in het departement Jura en is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers.

Over camping Le Moulin Patornay

Camping Le Moulin Patornay is een middelgrote camping met 210 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en stacaravans huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en liggen op een schaduwrijk terrein. Zo is het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen goed uit te houden. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook is er een peuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ideaal voor als u heerlijk tot rust komt in de sauna of het stoombad. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van camping Le Moulin Patornay

In de omgeving van camping Le Moulin is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer de prachtige Gorges de l’Abîme bezoeken. Een bezoekje aan deze kloof is absoluut de moeite waard. Ook is een uitstapje naar de grot van Moidons, of een uitstapje naar de watervallen van Hérisson leuk voor het hele gezin. Er zijn zoveel leuke bezienswaardigheden in het departement Jura te vinden dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen.

Boek uw verblijf op Camping Le Moulin Patornay

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Jura!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Jura ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk