Camping Sites et Paysages Beauregard

Camping Sites et Paysages Beauregard is een rustig gelegen familiecamping bij de plaats Mesnois in het departement Jura. Doordat de camping op 450 meter hoogte ligt kunt u vanaf de camping genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving!

Over Camping Sites et Paysages Beauregard

Camping Sites et Paysages Beauregard is een middelgrote camping met 192 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en bungalowtenten huren. De verschillende plaatsen op deze camping liggen aan kleine straatjes en zijn van elkaar gescheiden door halfhoge hagen. Over het campingterrein staan tal van bomen verspreid, waardoor er vrijwel altijd sprake is van voldoende schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op het terrein van de camping is een mooi overdekt zwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er een apart bad voor de allerkleinsten. Ook kan er gezwommen worden in de rivier Ain, die op ongeveer 500 meter afstand van de camping ligt. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan en is er een volleybalveld.

In de omgeving van Camping Sites et Paysages Beauregard

In de omgeving van deze leuke familiecamping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer de prachtige watervallen van Hérisson bezoeken. Ook een uitstapje naar de mooie Gorges de l’Abîme behoort tot de mogelijkheden. Tot slot is een bezoekje aan de prachtige grot van Moidons leuk voor het hele gezin. U kunt dan ook gerust enkele weken vakantie doorbrengen op deze camping zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Sites et Paysages Beauregard

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Jura!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Jura ook interessant: