Camping Yelloh! Village Le Fayolan

Camping Yelloh! Village Le Fayolan is een leuke familiecamping en ligt direct aan het Grand Lac de Clairvaux, vlakbij de plaats Clairvaux-les-Lacs, in het departement Jura.Camping Yelloh! Village Le Fayolan Deze leuke camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Jura!

Over Camping Yelloh! Village Le Fayolan

Camping Yelloh! Village Le Fayolan is een grote camping met 501 verschillende staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen zijn ruim ingericht en afgebakend met heggen. De staanplaatsen liggen op een bosrijk terrein. Er is veel schaduw van bomen, waardoor het ook tijdens de erg zonnige zomerdagen prima uit te houden is op deze camping. De camping beschikt over een eigen strand. Zo wandelt u vanaf uw staanplaats zo naar het aangrenzende meer, waar gezwommen kan worden. Ook is er een mooi zwembad te vinden op de camping, inclusief waterglijbaan en apart kleuterbad. Ook is er een volleybalveld en kunnen er fietsen gehuurd worden bij de receptie waarmee u de omgeving kunt verkennen. Bent u op zoek naar een leuke camping in het departement Jura? Dan is deze camping een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Le Fayolan

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Le Fayolan is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de prachtige watervallen van Hérisson bezoeken. Deze watervallen liggen in een prachtig natuurgebied. Ook een bezoekje aan het schilderachtige plaatsje Château-Chalon is de moeite waard. Volgens de kenners behoort dit plaatsje tot de mooiste plaatsjes in het departement Jura. Dit plaatsje is omgeven door talloze wijngaarden. Tot slot zijn er vele mooie wandelroutes te vinden in de omgeving van de camping. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers!

Boek uw verblijf op Camping Yelloh! Village Le Fayolan

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Jura!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Jura ook interessant: