Camping de Paris

Camping de Paris ligt, zoals de naam al doet vermoeden, midden in de mooie stad Parijs. Deze langgerekte stadscamping ligt aan de rivier de Seine, in het Bois de Boulogne. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor een geweldige vakantie in Parijs!

Over camping de Paris

Camping de Paris is een zeer grote camping met 559 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten woonwagens en stacaravans. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen en bomen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op deze camping is genoeg te beleven. Zo is er een leuke speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er genoeg ruimte voor een potje voetbal of voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-Boules. Bij de receptie van de camping zijn fietsen te huur. Zo fietst u vanaf het campingterrein zo de prachtige stad Parijs in. Ook rijdt er een pendelbus van de ingang van de camping naar de metrohalte Porte Maillot. Vanaf deze metrohalte bent u binnen een kwartier bij de verschillende bezienswaardigheden van Parijs, waaronder de Champs Elysées of het Louvre-museum!

In de omgeving van camping de Paris

In de omgeving van camping de Paris is enorm veel te zien en te beleven. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een uitgebreide stedentrip in Parijs. Zo zijn bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, de Sacré-Cœur, de Champs Elysées, de Arc de Triomphe, het Panthéon of het Château de Vincennes zeer goed bereikbaar. Op ongeveer twintig kilometer van Parijs ligt het indrukwekkende kasteel van Versailles, dat u ook echt eens gezien moet hebben. Er is zoveel te zien en te beleven in de directe omgeving van deze camping dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping de Paris

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Parijs, in de regio Île-de-France!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Île-de-France ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk