Camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet is een mooie camping bij de plaats Rambouillet, in de regio Île-de-France.Camping Huttopia Rambouillet Deze camping ligt midden in de natuur bij het Etang d’Or en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers!

Over camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet is een middelgrote camping met 166 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en tenten huren. Op Deze camping is een mooi openluchtzwembad te vinden. Hier kunnen jong en oud heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Verder is er een volleybalveld en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen. Tot slot zijn er in de directe omgeving van deze mooie camping talloze wandelroutes uitgezet. Bent u op zoek naar een mooie camping in de regio Île-de-France? Dan is camping Huttopia Rambouillet een uitstekende keuze!
Camping Huttopia Rambouillet

In de omgeving van camping Huttopia Rambouillet

In de omgeving van camping Huttopia Rambouillet is veel te zien en te beleven. Zo ligt de wereldstad Parijs op slechts vijftig kilometer afstand van de camping. Uitstapjes naar de mooie Eiffeltoren of bijvoorbeeld de Sacré-Cœur behoren dus tot de mogelijkheden. Ook is een bezoekje aan het kasteel van Rambouillet de moeite waard. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons is een wandeling door de bossen bij Rambouillet en door het Parc régional de la Haute Vallée de Chevreuse ook aan te raden!

Boek uw verblijf op camping Huttopia Rambouillet

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Île-de-France!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Île-de-France ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk