Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte is een leuke camping bij Maisons-Laffitte. De camping ligt op een eiland in de rivier Seine.Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Deze camping ligt op slechts twintig minuten rijden van de stad Parijs en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Île-de-France.

Over camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte is een grote camping met 336 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer diverse cottages en zelfs boomhutten huren. Deze grote camping is 6,5 hectare groot. Het terrein bestaat uit langgerekte grasvelden met veel bomen, die grenzen aan straatjes. Op de camping is een mooi buitenzwembad aanwezig waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een leuke buitenspeeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast zijn er meerdere tafeltennistafels, is er een sportveld en een plek waar u rustig kunt vissen. Uiteraard kan ook een Jeu-de-Boules-baan niet ontbreken. Bent u op zoek bent naar een goede uitvalsbasis voor een vakantie in de regio Île-de-France? Dan is camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte een uitstekende keuze!

In de omgeving van camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte

In de omgeving van camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte is veel te zien en te beleven. Vanwege de gunstige ligging is deze camping een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de prachtige stad Parijs. Zo bent u vanaf een nabijgelegen treinstation binnen een half uur in het centrum van de stad. Bovendien kunt u op de camping tegen een gereduceerd tarief toegangsbewijzen kopen voor verschillende attracties in de stad. Uw vakantie in de regio Île-de-France is niet compleet zonder de wereldberoemde Eiffeltoren bezocht te hebben. Vanaf dit indrukwekkende monument kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad Parijs!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze leuke camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Île-de-France!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Île-de-France ook interessant: