Camping Beau Rivage

Camping Beau Rivage is een leuke familiecamping bij de plaats Mèze in het departement Hérault. Deze vlakke camping ligt aan het zoutwatermeer van Thau en niet ver van de fijne zandstranden. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie in de regio Languedoc-Roussillon!

Over camping Beau Rivage

Camping Beau Rivage is een middelgrote camping met 177 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. De staanplaatsen liggen op een mooi groen terrein, langs straatjes met heggen. Dankzij de begroeiing is er altijd sprake van voldoende privacy. Vanaf de zogenaamde ‘grand confort’ plekken kunt u genieten van een mooi uitzicht op het meer van Thau. Op de camping is een leuk zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kinderbad. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen en een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Verder is er een Jeu-de-boules-baan en zijn er tafeltennistafels. Op camping Beau Rivage hoeft dan ook niemand zich te vervelen!
Camping Beau Rivage

In de omgeving van camping Beau Rivage

In de omgeving van camping Beau Rivage is veel te zien en te beleven. Zo zijn bezoekjes aan leuke steden en dorpen als Balaruc-le-Vieux, Béziers, Pézenas en de schitterende grote stad Montpellier meer dan de moeite waard. Het departement Hérault staat verder bekend om zijn mooie grotten. Zo zijn uitstapjes naar Grotte de la Devèze en Grotte de Clamouse leuk voor jong en oud. Tot slot is ook een uitstapje naar het interessante Oppidum van Ensérune de moeite waard. In de omgeving van deze leuke camping is zo veel te zien en te doen dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Beau Rivage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk