Camping Bois de Valmarie

Camping Bois de Valmarie is een prachtige camping bij de plaats Argelès-sur-Mer in het departement Pyrénées-Orientales. De camping ligt vlak bij zee op een beboste heuvel en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Bois de Valmarie

Camping Bois de Valmarie is een middelgrote camping met 181 staanplaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en cottages huren. Doordat de camping op een bosrijk terrein gelegen is, is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op het terrein van camping Bois de Valmarie is een mooi zwembad te vinden met vijf verschillende waterglijbanen. Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Op de ruime plekken is altijd wel ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving kunt verkennen, of lekker op de fiets naar het strand kunt gaan!
Camping Bois de Valmarie

In de omgeving van camping Bois de Valmarie

In de omgeving van camping Bois de Valmarie is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie plaats Argelès-sur-Mer de moeite waard. In het centrum van deze mooie plaats zijn tal van leuke winkeltjes en restaurantjes te vinden. Ook leuk is een bezoekje aan het kustplaatsje Collioure. Door de eeuwen heen hebben vele kunstenaars zich laten inspireren door dit prachtige plaatsje. In het binnenland van het departement Pyrénées-Orientales zijn verschillende indrukwekkende forten te vinden, zoals Fort Saint-Elme, Fort Libéria en het fort van Salses. Een bezoekje aan deze forten is leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op camping Bois de Valmarie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: