Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een prachtige familiecamping bij Saint-Cyprien-Plage in het departement Pyrénées-Orientales. De camping ligt in een rustige omgeving met een directe toegang tot een prachtig zandstrand. Camping Cala Gogo is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een zeer grote familiecamping met 649 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door struiken, hagen en middelhoge bomen, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo zijn er maar liefst drie zwembaden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook aan de allerkleinsten gedacht: zo is er een apart kleuterbad. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, een basketbalveld en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen. Tot slot staat er ook een animatieteam klaar om het uw kinderen volledig naar de zin te maken!
Camping Cala Gogo

In de omgeving van camping Cala Gogo

In de omgeving van camping Cala Gogo is veel te zien en te beleven. Bezoek indrukwekkende forten als Fort Saint-Elme, het fort van Salses of Fort Libéria. Elk van deze forten is leuk om te bezoeken met het hele gezin. Ook zijn er in het departement prachtige grotten te vinden, zoals Grotte de Fontrabiouse en Grotte des Grandes Canalettes. Tot slot behoren ook uitstapjes naar de mooie grote stad Perpignan of charmante plaatsjes als Collioure, Castelnou of Eus tot de mogelijkheden. Camping Cala Gogo is dan ook een geweldige vakantiebestemming!

Boek uw verblijf op camping Cala Gogo

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie familiecamping in het departement Pyrénées-Orientales? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: