Camping Cevennes Provence

Camping Cevennes Provence is een leuke familiecamping bij de plaats Anduze in het departement Gard.Camping Cevennes Provence De camping ligt aan de rivier Gardon waar tijdens de warme zomerdagen heerlijk gezwommen kan worden.

Over camping Cevennes Provence

Camping Cevennes Provence is een middelgrote camping met 242 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hieronder meer verschillende soorten chalets huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Er is geen zwembad aanwezig op deze camping, maar dat is geen gemis. Doordat de camping op minder van vijftig meter van de rivier Gardon ligt, kunnen jong en oud zich uren vermaken in het water. Ook is er een tennisbaan, een volleybalveld en een midgetgolfbaan. Voor de kinderen is er een grote speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Op de camping is een wellnesscentrum, u helemaal tot rust kunt komen in de sauna. Op camping Cevennes Provence is zoveel te beleven dat niemand zich hier hoeft te vervelen.

In de omgeving van camping Cevennes Provence

In de omgeving van camping Cevennes Provence is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een wandeling door het plaatsje Anduze absoluut de moeite waard. In dit leuke plaatsje zijn verschillende gezellige restaurantjes te vinden. Niet ver van de camping ligt de bamboetuin van Prafrance. Deze enorme bamboetuin is maar liefst 34 hectare groot. Hier kunt u uren rondwandelen zonder dat u raakt uitgekeken. Ook kan een bezoekje aan de prachtige Pont du Gard niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping. Dit Romeinse aquaduct staat bekend als een van de meest geliefde bezienswaardigheden in heel Frankrijk!

Boek uw verblijf op camping Cevennes Provence

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Gard? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: