Camping Domaine de la Yole

Camping Domaine de la Yole is een leuke familiecamping bij Valras-Plage in het departement Hérault. Deze camping is ruim opgezet en ligt op een wijndomein. Op deze camping is veel te beleven waardoor camping Domaine de la Yole een uitstekende vakantiebestemming is voor het hele gezin!

Over camping Domaine de la Yole

Camping Domaine de la Yole is een zeer grote camping met 1278 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten huisjes, safaritenten en stacaravans huren. Wat voor soort accommodatie u ook zoekt: het aanbod op camping Domain de la Yole is zeer uitgebreid. Op het terrein van deze leuke camping is een waar waterparadijs te vinden. Zo zijn er verschillende zwembaden, glijbanen en bubbelbaden om heerlijk te ontspannen. Voor de kleintjes is er uiteraard een apart kleuterbad met waterspelletjes. Zo hoeft niemand zich te vervelen! Doordat de camping dicht bij het strand ligt, behoren ook dagjes aan zee tot de mogelijkheden. Verder is er een leuke speeltuin voor kinderen, een midgetgolfbaan en een sportterrein. In de sauna kunt u helemaal tot rust komen. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur om de omgeving te verkennen!

In de omgeving van camping Domaine de la Yole

In de omgeving van camping Domaine de la Yole is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie stad Béziers meer dan de moeite waard. In deze mooie plaats kunt u gerust een middagje doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Voor de liefhebbers van prachtige kleinere plaatsjes is ook een bezoekje aan Pézenas de moeite waard. Een bezoekje aan het Oppidum d’Ensérune is erg interessant. Op deze heuvel bij het plaatsje Nissan-lez-Enserune zijn de sporen gevonden van een oud versterkt dorpje uit de zesde eeuw voor Christus!

Boek uw verblijf op camping Domaine de la Yole

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk