Camping Du Domaine de Massereau

Camping Du Domaine de Massereau is een mooie camping gelegen bij een wijnboerderij bij de plaats Sommières in het departement Gard. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van veel leuke bezienswaardigheden en mooie plaatsen is deze camping een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Gard!

Over camping Du Domaine de Massereau

Camping Du Domaine de Massereau is een middelgrote camping met 198 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en schaduwrijk ingericht. De verschillende plekken zijn van elkaar gescheiden door lage heggen en oleanderstruiken, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op camping Du Domaine de Massereau is altijd wel wat te beleven voor het hele gezin. Zo is er een mooi zwembad met glijbanen waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. In de sauna of jacuzzi kunt u helemaal tot rust komen. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er uiteraard ook altijd ruimte voor een spelletje voetbal of Jeu-de-Boules. Camping Du Domaine de Massereau is dan ook een perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Du Domaine de Massereau

In de omgeving van camping Du Domaine de Massereau is bijzonder veel te zien en te beleven. Zo is een wandeling door de nabijgelegen plaats Sommières absoluut de moeite waard. Hier kunt u genieten van prachtige straatjes en de verschillende gezellige terrasjes. Op de regionale markt bent u aan het juiste adres voor specialiteiten uit de omgeving. Ook een bezoekje aan de mooie stad Nîmes is de moeite waard. Hier kunt u onder meer de prachtige Arena van Nîmes bezoeken, evenals Tour Magne en het mooie Maison Carrée. In de omgeving van deze camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Du Domaine de Massereau

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gard!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: