Camping La Croix Clémentine

Camping La Croix Clémentine is een leuke familiecamping bij het plaatsje Cendras, in het departement Gard. De camping ligt in een bos, niet ver van talloze leuke bezienswaardigheden!

Over camping La Croix Clémentine

Camping La Croix Clémentine is een middelgrote camping met 250 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en lodges huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Door de begroeiing is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de warme en zonnige zomerdagen. Op het terrein van de camping zijn twee zwembaden te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Rondom het zwembad staan ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Verder is er een midgetgolfbaan, een sportterrein en een volleybalveld. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op camping La Croix Clémentine hoeft u zich niet te vervelen!
Camping La Croix Clémentine

In de omgeving van camping La Croix Clémentine

In de omgeving van camping La Croix Clémentine is veel te zien en te beleven. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping kunt u onder meer diverse indrukwekkende kastelen bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar Château de Portes en het kasteel van Beaucaire leuk voor het hele gezin. Ook is een bezoekje aan de mooie stad Nîmes aan te raden. Hier kunt u onder meer de mooie Arena van Nîmes bezoeken, evenals het Maison Carrée, de Tempel van Diana en Tour Magne. Tot slot is uw vakantie in het departement Gard eigenlijk niet compleet zonder de bekende Pont du Gard gezien te hebben!

Boek uw verblijf op camping La Croix Clémentine

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Gard? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: