Camping La Vallée Verte

Camping La Vallée Verte is een mooie gezinscamping bij het plaatsje La Roque-sur-Cèze in het departement Gard. De camping ligt op een helling aan de rivier Cèze en is een fijne vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie met het hele gezin in het departement Gard!

Over camping La Vallée Verte

Camping La Vallée Verte is een middelgrote camping met 140 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges en stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping liggen op terrassen en zijn van elkaar gescheiden door heggen, struiken en bomen. Er is sprake van veel beschutting, waardoor het ook tijdens de erg warme en zonnige zomerdagen goed uit te houden is op de camping. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water. Er is een aparte waterglijbaan en uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een sportterrein waar gevoetbald kan worden, of ruimte is voor een spelletje Jeu-de-boules. Deze camping is een fijne vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping La Vallée Verte

In de omgeving van camping La Vallée Verte is veel te zien en te beleven. Zo is bijvoorbeeld een bezoekje aan het mooie kasteel van Beaucaire leuk voor jong en oud. Ook een bezoekje aan de mooie Grotte de Trabuc, of Aven d’Orgnac is de moeite waard. Verder is ook de prachtige Gorges de l’Ardèche prima bereikbaar vanaf de camping. Hier kunt u onder meer kano’s en waterfietsen huren. Leuk voor het hele gezin! Tot slot kan ook een bezoekje aan de indrukwekkende Pont du Gard niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping!

Boek uw verblijf op camping La Vallée Verte

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gard!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: