Camping Le Bon Port

Camping Le Bon Port is een prachtige camping bij de plaats Lunel, in het moerasgebied dat bekend staat als de Camargue. Dit gebied staat bekend om haar paarden, flamingo’s en haar vele meren en lagunes. De camping ligt niet ver van zee, wat Camping Le Bon Port een ideale vakantiebestemming maakt voor een heerlijke strandvakantie.

Over Camping Le Bon Port

Camping Le Bon Port is een grote camping met 300 plaatsen. Op 137 plaatsen zijn huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier verschillende soorten stacaravans huren. Er zijn genoeg schaduwplekken te vinden op deze camping. De verschillende plaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en hagen. Camping Le Bon Port staat bekend om haar prachtige zwemparadijs. Zo is er een groot zwembad en zijn er onder meer twee waterglijbanen en een apart zwembad voor kleine kinderen. Tijdens de warme zomerdagen kunt u hier heerlijk afkoelen. Naast het prachtige zwembad zijn er op het terrein van Camping Le Bon Port ook verschillende sportvelden te vinden. Zo kan er onder meer gevoetbald worden en natuurlijk kan ook een jeu de boulesbaan niet ontbreken. Voor de kleine kinderen is er een speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen.

In de omgeving van Camping Le Bon Port

In de omgeving van deze camping is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort een bezoekje aan de leuke plaats Aigues-Mortes, met haar unieke middeleeuwse vestingwerken tot de mogelijkheden. In dit plaatsje kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u uitgekeken raakt. Ook leuk is een bezoekje aan het havenplaatsje Le Grau-du-Roi. In de oude vissershaven van dit plaatsje zijn enkele leuke restaurants te vinden waar u kunt genieten van heerlijke, vaak vers gevangen vis. Ook een bezoek aan de mooie plaats Sommières, of indrukwekkende steden als Montpellier en Nîmes behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich niet te vervelen.

Boek uw verblijf op Camping Le Bon Port

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk