Camping Le Capelan

Camping Le Capelan is een leuke camping aan de rivier La Jonte, bij het schitterende plaatsje Meyrueis in het departement Lozère.Camping Le Capelan Deze camping is een geweldige uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Lozère!

Over camping Le Capelan

Camping Le Capelan is een middelgrote camping met 144 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping liggen op gras. Er zijn voldoende schaduwplekken dankzij de omvangrijke begroeiing. Er zijn tevens staanplaatsen die direct aan de rivier La Jonte gelegen zijn. Tijdens de warme zomerdagen kunt u heerlijk zwemmen in het verkoelende water van de rivier La Jonte. Er is ook een mooi zwembad op de camping te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er een apart zwembad voor de allerkleinsten. Verder is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ook is er een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules.

In de omgeving van camping Le Capelan

In de omgeving van camping Le Capelan is enorm veel te zien en te beleven. Zo is uw vakantie op deze mooie camping eigenlijk niet compleet zonder een tochtje door de prachtige Gorges de La Jonte of een bezoekje aan het mooie plaatsje Meyrueis, dat tot de allermooiste dorpjes in het zuiden van Frankrijk behoort. Andere mooie bezienswaardigheden in de omgeving van de camping zijn onder andere de mooie grotten L’Aven Armand en de grot van Dargilan. Beide grotten zijn leuk om te bezoeken met het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Le Capelan

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Lozère? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lozère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lozère ook interessant: