Camping Le Floride et l’Embouchure

Camping Le Floride et l’Embouchure is een mooie camping vlakbij de stad Perpignan in het departement Pyrénées-Orientales.Camping Le Floride et l’Embouchure Deze camping staat onder meer bekend om het grote waterpark dat bij de camping hoort.

Over Camping Le Floride et l’Embouchure

Camping Le Floride et l’Embouchure is een zeer grote camping met 627 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten stacaravans en chalets. Ook zijn er plaatsen met privé sanitair. De staanplaatsen zijn gescheiden door heggen en bomen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op het terrein van Camping Le Floride et l’Embouchure is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een enorm waterpark met verschillende zwembaden, bubbelbaden en veel verschillende glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad. Ook is er een groot sportterrein met ruimte om te voetballen, basketballen of om te volleyballen. Tot slot ligt de camping nagenoeg aan het strand, waardoor Camping Le Floride et l’Embouchure een ideale vakantiebestemming is voor een heerlijke vakantie aan zee!

In de omgeving van Camping Le Floride et l’Embouchure

In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een uitstapje naar de mooie stad Perpignan tot de mogelijkheden. In de historische binnenstad van Perpignan is altijd wel wat te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het indrukwekkende Paleis van de koningen van Mallorca bezoeken. Langs de grens met Spanje zijn verschillende mooie forten te vinden, zoals Fort de Bellegarde, Fort Saint-Elme en het Fort van Salses. Ook een bezoekje aan het bijzondere landschap Les Orgues d’Ille-sur-Têt is de moeite waard. Tot slot is ook een uitstapje naar de bijzonder mooie plaats Collioure de moeite waard. Wanneer u door de mooie straatjes van deze plaats wandelt zal het u niet verbazen dat verschillende grote kunstenaars zich door de eeuwen heen door de schoonheid van Collioure hebben laten inspireren!

Boek uw verblijf op Camping Le Floride et l’Embouchure

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: