Camping Le Palais de la Mer

Camping Le Palais de la Mer is een mooie, parkachtige camping bij het plaatsje Sainte-Marie-la-Mer in het departement Pyrénées-Orientales. Deze mooie camping ligt direct aan het strand en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Languedoc-Roussillon!

Over camping Le Palais de la Mer

Camping Le Palais de la Mer is een middelgrote camping met 181 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten bungalows huren. De ruime staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door palmen en struiken, waardoor er altijd sprake is van voldoende schaduw en privacy. Camping Le Palais de la Mer heeft een directe toegang tot het strand. Vanaf uw eigen plekje wandelt u dan ook zo naar de zee. Toch hoeft u het terrein van de camping niet te verlaten om het naar uw zin te hebben. Zo is er een sfeervol zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk kunnen afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleutergedeelte. Verder is er een midgetgolfbaan, een volleybalveld en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Camping Le Palais de la Mer is een prima vakantiebestemming!
Camping Le Palais de la Mer

In de omgeving van camping Le Palais de la Mer

In de omgeving van camping Le Palais de la Mer is veel te beleven. Zo is uw vakantie op deze mooie camping niet compleet zonder een bezoekje te hebben gebracht aan de mooie stad Perpignan. Hier kunt u genieten van de heerlijke Catalaanse sfeer en onder meer het Paleis van de koningen van Mallorca bezoeken. Ook zijn er in het departement Pyrénées-Orientales vele mooie forten en kastelen te vinden. Zo zijn bezoekjes aan het fort van Sales, Fort Saint-Elme en de indrukwekkende kastelen Peyrepertuse en Quéribus leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan het schilderachtige kustplaatsje Collioure is absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Le Palais de la Mer

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: