Camping Le Val de l’Arre

Camping Le Val de l’Arre ligt bij het plaatsje Le Vigan in het departement Gard. De omgeving van deze leuke camping staat bekend om de prachtige natuur. Ook is er veel te zien en te beleven, wat van Camping Le Val de l’Arre een ideale uitvalsbasis maakt voor een veelzijdige vakantie in het departement Gard.

Over Camping Le Val de l’Arre

Camping Le Val de l’Arre is een middelgrote camping met 172 staanplaatsen. Op de camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur, zoals stacaravans en safaritenten. De camping ligt op een licht glooiend terrein aan de rivier Arre en heeft een eigen strandje. De ruime staanplaatsen beschikken over voldoende schaduw dankzij de begroeiing op de camping. Op de camping is een mooi zwembad, waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen in het water. Uiteraard is er ook een kleuterbad. Op het terrein van Camping Le Val de l’Arre is altijd wel wat te beleven. Zo is er onder meer een basketbalveld, zijn er mogelijkheden om te fitnessen en is er een volleybalveld. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.
Camping Le Val de l’Arre

In de omgeving van Camping Le Val de l’Arre

In de omgeving van Camping Le Val de l’Arre is veel te zien en te beleven. Maak een wandeling door het leuke, nabijgelegen plaatsje Le Vigan, waar u verschillende leuke winkeltjes kunt vinden. Natuurliefhebbers en wandelaars kunnen hun hart ophalen met de vele mooie wandelroutes in de omgeving. Een bezoekje aan het indrukwekkende Cirque de Navacelles kan niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping. Ook een uitstapje naar Mont Aigoual, een van de hoogste bergen van de Cevennen, is de moeite waard. Tijdens de heldere zomerdagen kunt u vanaf de top van deze berg genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Tot slot behoren ook bezoekjes aan de prachtige steden Montpellier en Nîmes tot de mogelijkheden. In beide steden kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Le Val de l’Arre

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gard!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: