Camping Les Albères

Camping Les Albères ligt vlakbij het de plaatsjes Sorède en Laroque-des-Albères, in Pyrénées-Orientales.Camping Les Albères De camping ligt ongeveer vijftien kilometer van de prachtige stranden bij Argelès-sur-Mer, waardoor dagjes aan het strand tot de mogelijkheden behoren wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping.

Over Camping Les Albères

Camping Les Albères is een middelgrote camping met 239 plaatsen. Er kunnen ook accommodaties gehuurd worden op deze camping. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. De plaatsen op deze groene camping zijn van elkaar gescheiden door struiken en bomen, waardoor er altijd voldoende privacy is. Doordat Camping Les Albères op een bebost terrein ligt, zijn er ook tijdens de warme zomerdagen genoeg schaduwplekken te vinden. Ook is er een mooi zwembad, waar u een verfrissende duik kunt nemen. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad. Naast het zwembad is er uiteraard ook een speeltuin voor de kinderen, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bij de ingang van de camping kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving kunt verkennen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Les Albères hoeft u zich geen dag te vervelen.

In de omgeving van Camping Les Albères

In de omgeving van deze mooie camping is veel te zien en te beleven. Allereerst behoort een uitstapje naar de mooie stranden bij Argelès-sur-Mer tot de mogelijkheden. Ook een uitstapje naar mooie plaatsen als Perpignan en Collioure is de moeite waard. In deze streek zijn vele mooie forten te vinden, waaronder Fort Saint-Elme en het fort van Salses. Bij Ille-sur-Têt ligt het landschap van Les Orgues d’Ille-sur-Tet: een bijzonder landschap met prachtige rotsformaties die door de eeuwen heen zijn uitgesleten. Op ongeveer een uur en een kwartier rijden met de auto ligt het indrukwekkende kasteel van Peyrepertuse. Een bezoekje aan dit indrukwekkende kasteel van de Katharen is een bijzondere ervaring!

Boek u verblijf op Camping Les Albères

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: