Camping Les Cascades

Camping Les Cascades is een mooie camping bij de rivier Cèze, vlakbij de plaats La Roque-sur-Cèze in het departement Gard.Camping Les Cascades De camping ligt praktisch naast de mooie Cascades du Sautadet: een prachtig stukje natuur met vele kalkstenen rotsen en watervallen waar jong en oud uren door kunnen brengen.

Over Camping Les Cascades

Camping Les Cascades is een middelgrote camping, met 136 staanplaatsen. Op de camping zijn 53 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages huren. De camping ligt op een bosrijk terrein, wat betekent dat u zelfs tijdens de meest zonnige dagen kunt genieten in de schaduw. Heeft u nog meer verkoeling nodig? Op het terrein van de camping is een mooi buitenzwembad te vinden, inclusief een kleuterbad voor de allerkleinsten. Vanaf het terrein van Camping Les Cascades bereikt u gemakkelijk een leuk kiezelstrand aan de rivier Cèze. Hier worden ook kano’s verhuurd, zodat u de rivier kunt verkennen. Op het terrein van Camping Les Cascades is altijd wel wat te beleven. Zo is er een speeltuin voor de kinderen en is er een veld om te voetballen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om het typisch Franse jeu de boules te spelen.

In de omgeving van Camping Les Cascades

Camping Les Cascades is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Gard. In de omgeving van de camping is namelijk genoeg te zien en te beleven. Zo ligt de camping middenin de vallei van de rivier Cèze. Deze vallei staat bekend om haar prachtige natuur. Zo kunnen wandelaars en natuurliefhebbers genieten van de mooie landschappen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping is een bezoekje aan het mooie plaatsje La Roque-sur-Cèze absoluut de moeite waard. Volgens velen behoort dit middeleeuwse plaatsje tot de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk. Ook uitstapjes naar mooie steden als Avignon, Orange en Nîmes behoren tot de mogelijkheden. In elk van deze steden is veel te zien en te beleven. Tot slot kan een bezoekje aan de indrukwekkende Pont du Gard ook niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping!

Boek uw verblijf op Camping Les Cascades

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gard!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: