Camping Les Cerisiers du Jaur

Camping Les Cerisiers du Jaur is een leuke gezinscamping in het natuurreservaat van Haut Languedoc.Camping Les Cerisiers du Jaur De camping ligt vlakbij de plaats Saint-Pons-de-Thomières en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek.

Over Camping Les Cerisiers du Jaur

Camping Les Cerisiers du Jaur is een middelgrote camping met 112 plaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages en chalets. De staanplaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden met struiken en bloemen. De plaatsen zijn erg ruim en zijn schaduwrijk. Op de camping is een mooi zwembad aanwezig met een apart kleuterbad, zodat iedereen hier heerlijk af kan koelen. De camping ligt aan het riviertje Le Jaur en er is een strandje waar u heerlijk kunt zonnen. Op de camping is altijd genoeg te beleven. Zo is er naast het mooie zwembad en het strandje ook een voetbalveld en een volleybalveld. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen!
Camping Les Cerisiers du Jaur

In de omgeving van Camping Les Cerisiers du Jaur

In de omgeving van Camping Les Cerisiers du Jaur is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar mooie plaatsjes als Olargues, Minerve en Roquebrun tot de mogelijkheden. Ook voor de liefhebbers van mooie kastelen is er genoeg te zien. Zo zijn de vier torens van Château Lastours prima bereikbaar en is ook een uitstapje naar de mooie Cité van Carcassonne de moeite waard. Ook aan mooie grotten geen gebrek. Zowel Gouffre de Cabrespine, grotte de Limousis en de bijzonder mooie grotte de la Devèze zijn leuk om te bezoeken voor jong en oud. Dankzij de gunstige ligging van de camping behoren ook dagjes aan het strand tot de mogelijkheden. Zo liggen de mooie zandstranden bij Gruissan op iets meer dan een uurtje rijden vanaf de camping!

Boek uw verblijf op Camping Les Cerisiers du Jaur

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: