Camping Les Chênes

Camping Les Chênes is een mooie camping op het Franse platteland, bij het plaatsje Junas in het departement Gard.Camping Les Chênes De camping ligt net buiten het dorpje, op een ideale locatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Over camping Les Chênes

Camping Les Chênes is een middelgrote camping met 87 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende kampeerplekken zijn goed verzorgd en ruim ingericht. Veel kampeerplekken bevinden zich onder de eikenbomen, waardoor er altijd sprake is van voldoende schaduw. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er een apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er een sportveld en hoeft u het terrein van de camping niet te verlaten om ’s ochtends te genieten van heerlijk vers brood. Tot slot zijn bij de receptie fietsen te huur waarmee u de mooie omgeving van camping Les Chênes kunt verkennen.

In de omgeving van camping Les Chênes

In de omgeving van camping Les Chênes is veel te zien en te beleven. Zo behoort een dagtrip naar de mooie stad Nîmes tot de mogelijkheden. In de mooie binnenstad van Nîmes kunt u onder meer de indrukwekkende Arena van Nîmes, het mooie Maison Carrée, de tempel van Diana of Tour Magne bezoeken. Ook een bezoekje aan Montpellier behoort tot de mogelijkheden. Tot slot is ook een uitstapje naar Aigues-Mortes de moeite waard. Dit vestingplaatsje ligt middenin de prachtige Camargue, een uitgestrekt, moerassig natuurgebied waar u uren kunt rondwandelen of fietsen!

Boek uw verblijf op camping Les Chênes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gard!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk