Camping Les Marsouins

Camping Les Marsouins is een mooie gezinscamping bij de bekende badplaats Argelès-sur-Mer, in het departement Pyrénées-Orientales.Camping Les Marsouins De camping ligt op een mooi, groen terrein en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied!

Over Camping Les Marsouins

Camping Les Marsouins is een grote camping met 595 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten stacaravans. De staanplaatsen liggen aan straatjes en zijn gescheiden door hagen en bomen. Op het campingterrein is veel begroeiing met diverse palmbomen, loofbomen en oleanders. Er is dan ook altijd voldoende privacy en schaduw. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo ligt de zee op slechts een kilometer afstand. Ook is er een groot zwembad, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Hiernaast zijn er verschillende waterglijbanen, is er een zonneweide en uiteraard kan ook een apart kleuterbad niet ontbreken. Ook is er een speeltuin waar kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes, is er een sportterrein en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje jeu-de-boules.

In de omgeving van Camping Les Marsouins

In de omgeving van deze mooie camping is veel te zien en te beleven. Zo behoren dagjes op het strand tot de mogelijkheden, maar zijn er ook talloze indrukwekkende bezienswaardigheden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld het Fort van Salses of het landschap van Les Orgues d’Ille-sur-Têt. Ook een bezoekje aan de abdij van Saint-Martin-du-Canigou of het mooie plaatsje Villefranche-de-Conflent is meer dan de moeite waard. De mooie stad Perpignan is ook goed bereikbaar. In deze stad kunt u onder meer het paleis van de koningen van Mallorca bezoeken en urenlang door de prachtige middeleeuwse straatjes slenteren terwijl u geniet van de Catalaanse sfeer. Bent u op zoek naar een leuke camping voor het hele gezin, in een zonnige omgeving waar veel te zien en te beleven is? Dan is Camping Les Marsouins een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Camping Les Marsouins

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: