Camping Les Méditerranées Beach Garden

Camping Les Méditerranées Beach Garden is een geweldige familiecamping bij de badplaats Marseillan-Plage in het departement Hérault.Camping Les Méditerranées Beach Garden Deze camping ligt direct aan het strand van de Middellandse Zee en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Les Méditerranées Beach Garden

Camping Les Méditerranées Beach Garden is een zeer grote camping met 917 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten stacaravans en chalets huren. Vanaf sommige plaatsen kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee en kunt u zo het strand op lopen. Voor een frisse duik hoeft u niet per se naar zee te lopen. Op het terrein van camping Les Méditerranées Beach Garden is namelijk een waar zwemparadijs te vinden, compleet met een glijbaan en een apart peuterbad. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken! Uiteraard is er ook een leuke speeltuin waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een sportterrein, een volleybalveld en kunt u helemaal tot rust komen in de sauna. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van deze leuke camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Les Méditerranées Beach Garden

In de omgeving van camping Les Méditerranées Beach Garden is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u heerlijke dagjes aan zee afwisselen met het bezoeken van leuke bezienswaardigheden en plaatsen. Zo behoren uitstapjes naar de mooie stad Béziers, of de charmante plaats Pézenas tot de mogelijkheden. Ook interessant is een bezoekje aan het Oppidum d’Ensérune: de overblijfselen van een oud Gallisch dorp. Een bezoekje aan deze bijzondere locatie is absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Les Méditerranées Beach Garden

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: