Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride

Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride is een mooie gezinscamping aan de kustlijn van de Middellandse Zee.Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride De camping ligt bij de plaats Marseillan Plage op een bebost terrein. De camping ligt direct aan het strand, wat deze camping een ideale vakantiebestemming maakt voor een heerlijke strandvakantie in de regio Languedoc-Roussillon!

Over Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride

Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride is een grote camping met 338 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages. De staanplaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden door planten, bloemen, populieren en palmbomen. Deze camping is ideaal voor actievelingen die van waterpret houden. Niet alleen ligt de camping direct aan zee, er is ook een groot waterparadijs. Dit waterparadijs bestaat uit verschillende zwembaden met een apart kleutergedeelte. Uiteraard kan een leuke waterglijbaan niet ontbreken. Ook is er een speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er onder meer een volleybalveld en kunnen er fietsen gehuurd worden bij de receptie. Wanneer u op zoek bent naar een vakantieadres aan zee voor het hele gezin is Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride

In de omgeving van Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride is veel te zien en te beleven. Naast de dagjes aan het strand kunt u in het binnenland vele leuke bezienswaardigheden en plaatsen ontdekken. Zo zijn de nabijgelegen plaatsen Agde, Béziers en Sète elk leuk om te bezoeken. Ook aan leuke bezienswaardigheden is er geen gebrek. Zo kunt u onder meer de abdij van Valmagne, Ambrussum of de kathedraal van Maguelone bezoeken. Ook een uitstapje naar het Oppidum van Ensérune is een leuke ervaring!

Boek uw verblijf op Camping Les Méditerranées Nouvelle Floride

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: