Camping Les Sablons

Camping Les Sablons is een leuke gezinscamping bij het plaatsje Portiragnes in het departement Hérault. Deze camping ligt nagenoeg direct aan het strand en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor diegenen die de vakantie graag aan zee doorbrengen!

Over Camping Les Sablons

Camping Les Sablons is een zeer grote camping met 802 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder andere verschillende soorten stacaravans, chalets en tenten huren. De verschillende staanplaatsen zijn ruim genoeg en zijn van elkaar gescheiden met lage struiken. Er is een groot zwembad met verschillende glijbanen waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad en ook is er een groot zonneterras. Doordat u vanaf de camping zo het strand op loopt behoort ook een spelletje beachvolleybal tot de mogelijkheden. Hiernaast is er een tennisbaan en voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Wanneer u op zoek bent naar een leuke camping voor het hele gezin, die ook nog eens vlakbij het strand ligt, dan is Camping Les Sablons een ideale vakantiebestemming!

In de omgeving van Camping Les Sablons

In de omgeving van Camping Les Sablons is veel te zien en te beleven. Van dagjes aan het strand tot aan uitstapjes naar mooie plaatsen als Béziers, Narbonne, Agde en Pézenas. Verder het binnenland in ligt het mooie plaatsje Minerve, dat u echt eens gezien moet hebben! Ook een uitstapje naar het indrukwekkende Oppidum van Ensérune is de moeite waard. Deze overblijfselen van een oud Gallisch dorp, bovenop een hoge heuvel, bieden een mooie inzage in de geschiedenis van deze streek. Tot slot behoort ook een bezoekje aan de indrukwekkende vestingstad Carcassonne tot de mogelijkheden. Een wandeling door de Cité van Carcassonne is absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op Camping Les Sablons

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: