Camping L’Hippocampe

Camping L’Hippocampe is een mooie, autovrije familiecamping en ligt op nog geen 900 meter van het strand bij de badplaats Argelès-sur-Mer.Camping L'Hippocampe Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke zonvakantie voor het hele gezin!

Over camping L’Hippocampe

Camping L’Hippocampe is een middelgrote camping met 171 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en cottages huren. De plaatsen zijn ruim genoeg en van elkaar gescheiden door begroeiing. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op deze camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een speciaal kleuterbad voor de allerkleinsten. Doordat de camping nagenoeg erg dicht bij het strand ligt behoren ook dagjes aan zee tot de mogelijkheden. Op camping L’Hippocampe is altijd wel wat te beleven. Zo is er een sportterrein, een voetbalveld, een volleybalveld en is er uiteraard ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping L’Hippocampe

In de omgeving van camping L’Hippocampe is enorm veel te zien en te beleven. Van uitstapjes naar de mooie stad Perpignan, waar u onder meer het Paleis van de Koningen van Mallorca kunt bezoeken, tot aan uitstapjes naar mooie forten als het fort van Salses of fort Saint-Elme. Ook een bezoekje aan het schilderachtige havenplaatsje Collioure is de moeite waard. In het binnenland kunt u onder meer de leuke Gorges de Galamus of de Gorges de la Fou bezoeken. U kunt dan ook gerust enkele weken vakantie doorbrengen op deze mooie camping zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping L’Hippocampe

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: