Camping L’Oliveraie

Camping L’Oliveraie is een leuke gezinscamping iets ten noorden van de plaats Laurens, in het departement Hérault. De camping ligt tussen de wijngaarden en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek, waar veel te zien en te beleven is.

Over Camping L’Oliveraie

Camping L’Oliveraie is een middelgrote camping met 120 staanplaatsen. Op de camping zijn twintig verschillende huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier verschillende soorten stacaravans huren. Deze camping staat bekend om haar mooie natuur. Er is veel groen, waaronder verschillende olijfbomen. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door struiken en bomen en bieden voldoende schaduwplekken en privacy. Op de camping is een leuk zwembad te vinden waar u en uw gezinsleden heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een kleuterbad voor de kleine kinderen. Op de camping is genoeg te beleven. Zo is er een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een volleybalveld en kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving kunt verkennen. Wanneer u op zoek bent naar een niet al te grote camping in het departement Hérault is Camping L’Oliveraie een ideale vakantiebestemming!
Camping L'Oliveraie

In de omgeving van Camping L’Oliveraie

In de omgeving van deze camping is genoeg te zien en te beleven. Zo liggen de mooie stranden van de Middellandse Zee op slechts een halfuurtje rijden van de camping. Mooie steden als Béziers, Narbonne en Montpellier zijn goed bereikbaar. Ook kleinere, schilderachtige plaatsjes als Olargues, Pézenas, Minerve en Roquebrun zijn goed bereikbaar en meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook uitstapjes naar de indrukwekkende abdij van Valmagne, het oppidum van Ensérune of het schitterende Lac du Salagou behoren tot de mogelijkheden. Op deze mooie camping kunt u gerust enkele weken doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op Camping L’Oliveraie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: