Camping Ma Prairie

Camping Ma Prairie is een rustig gelegen camping bij het havenplaatsje Canet-en-Roussillon, in het departement Pyrénées-Orientales. Deze bloemrijke camping ligt niet ver van het strand en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze mooie streek!

Over camping Ma Prairie

Camping Ma Prairie is een grote camping met 258 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en tenten huren. De rustig gelegen staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door struikgewas en mediterrane bomen. Er is dan ook altijd voldoende schaduw en privacy. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er een apart kleuterbad voor de allerkleinsten en ook is er een leuke waterglijbaan. Bij het zwembad is ook een ligweide waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping Ma Prairie

In de omgeving van camping Ma Prairie is veel te zien en te beleven. Van heerlijke dagjes aan het strand tot een bezoekje aan de mooie stad Perpignan, waar u onder meer het Paleis van de koningen van Mallorca kunt bezichtigen. Verder het binnenland in kunt u bijvoorbeeld de prachtig gelegen abdij van Saint-Martin-du-Canigou bezoeken, of mooie grotten als Grotte de Fontrabiouse of Grotte des Grandes Canalettes. Voor de liefhebbers van mooie landschappen zijn uitstapjes naar de Gorges de Galamus of Gorges de la Fou ook absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Ma Prairie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: