Camping Sandaya Blue Bayou

Camping Sandaya Blue Bayou is een mooie familiecamping aan het strand, bij de plaats Valras-Plage in het departement Hérault.Camping Sandaya Blue Bayou Mooie steden als Narbonne en Béziers zijn goed bereikbaar vanaf de camping. Ook een uitstapje naar het middeleeuwse Carcassonne behoort tot de mogelijkheden.

Over Camping Sandaya Blue Bayou

Camping Sandaya Blue Bayou is een grote camping met 725 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten cottages. De staanplaatsen op de camping zijn van elkaar geschieden door populieren, pijnbomen, palmen en cipressen. Op het terrein van de camping is een waar zwemparadijs te vinden. Zo zijn er verschillende zwembaden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er zowel een multifunctioneel sportterrein als een tennisbaan. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een professioneel animatieteam, zodat uw kinderen zich werkelijk geen moment hoeven te vervelen. Tot slot kunt u bij de ingang van de camping fietsen huren, waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie!

In de omgeving van Camping Sandaya Blue Bayou

In de omgeving van Camping Sandaya Blue Bayou is veel te zien en te beleven. Naast de eerder genoemde mooie steden als Béziers en Narbonne, is ook een bezoekje aan de middeleeuwse Cité van Carcassonne absoluut de moeite waard. Ook interessant is een bezoekje aan het Oppidum van Ensérune, een oude Gallo-Romeinse vindplaats op een heuvel vlakbij Béziers. Verder in het binnenland kunt u onder meer de mooie Grotte de la Devèze bezoeken, evenals het mooie plaatsje Minerve. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Sandaya Blue Bayou hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Sandaya Blue Bayou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: