Camping Sandaya Île des Papes

Camping Sandaya Île des Papes is een leuke familiecamping.Camping Sandaya Île des Papes De camping ligt op een eilandje tussen de Rhône en het Canal du Rhône, bij de plaats Villeneuve-lès-Avignon. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Gard!

Over camping Sandaya Île des Papes

Camping Sandaya Île des Papes is een grote camping met 347 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges en cottages huren. De verschillende plekken op deze camping zijn van elkaar gescheiden door heggen en bomen. Er zijn veel schaduwplekken, waardoor het zelfs tijdens de erg zonnige zomerdagen goed uit te houden is op de camping. Op het campingterrein is een mooi buitenzwembad te vinden met een aangrenzend terras met ligstoelen. Hier kunnen jong en oud uren doorbrengen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Verder is er voor de kinderen genoeg te beleven op deze camping. Zo is er een leuke waterspeeltuin en is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Bij de receptie kunt u fietsen horen om de prachtige omgeving van de camping te verkennen!

In de omgeving van camping Sandaya Île des Papes

In de omgeving van camping Sandaya Île des Papes is enorm veel te zien en te beleven. Zo is uw vakantie op deze leuke camping eigenlijk niet compleet zonder de leuke plaats Villeneuve-lès-Avignon verkent te hebben. Ook een bezoekje aan de nabijgelegen grotere stad, Avignon, is de moeite waard. Hier kunt u gerust enkele dagen doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Bezoek onder meer het prachtige Palais des Papes, en de Pont Saint-Bénezet. Vanuit het prachtige park Jardin Des Doms, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Île des Papes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gard!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gard ook interessant: