Camping Sandaya Les Tamaris

Camping Sandaya Les Tamaris is een mooie camping op een smalle strook land tussen de zee en een binnenmeer, vlakbij de plaats Frontignan. Dankzij de gunstige ligging aan zee is deze camping een ideale vakantiebestemming voor diegenen die dagjes aan het strand graag combineren met uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden in het binnenland van het departement Hérault.

Over Camping Sandaya Les Tamaris

Camping Sandaya Les Tamaris is een grote camping met 260 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Hoewel de camping nagenoeg direct aan zee ligt, is er ook een mooi buitenzwembad waar jong en oud zich kunnen vermaken tijdens de zonnige zomerdagen. Ook is er een beachvolleybalveld en is er een speeltuin voor de kinderen. Hiernaast is er een leuk animatieteam zodat uw kinderen zich werkelijk geen moment hoeven te vervelen. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving kunt verkennen. Wanneer u op zoek bent naar een mooie, comfortabele camping in het departement Hérault, is Camping Sandaya Les Tamaris een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping Sandaya Les Tamaris

In de omgeving van Camping Sandaya Les Tamaris is genoeg te zien en te beleven. Zo ligt de leuke plaats Frontignan op slechts twee kilometer afstand. Hier kunt u genieten van de bekende zoete witte wijn: de zogenaamde muscat de Frontignan. In het binnenland kunt u onder meer leuke plaatsjes als Saint-Guilhem-le-Désert en het prachtige Pézenas bezoeken. Ook uitstapjes naar het oppidum van Ensérune, Grotte de Clamouse en de abdij van Gellone behoren tot de mogelijkheden. Tot slot valt er ook in de grote stad Montpellier altijd wel wat te zien en te beleven. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Hérault!

Boek uw verblijf op Camping Sandaya Les Tamaris

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: