Camping Sandaya Les Vagues

Camping Sandaya Les Vagues is een mooie camping die op steenworp afstand ligt van de Middellandse Zee.Camping Sandaya Les Vagues De camping ligt even ten zuiden van Vendres-Plage en beschikt onder meer over een prachtig zwembad in Caraïbische sfeer.

Over Camping Sandaya Les Vagues

Camping Sandaya Les Vagues is een grote camping met 410 plaatsen. Er zijn vele accommodaties te huur op deze camping, zoals verschillende soorten cottages en chalets. De verschillende staanplaatsen liggen op een groot, vlak terrein. Door de aanwezige begroeiing is het zelfs tijdens de erg zonnige en warme zomerdagen prima uit te houden op de camping. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door struikgewas en houten hekwerkjes, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op Camping Sandaya Les Vagues is een waar zwemparadijs. Bij dit mooie zwembad is een apart kleutergedeelte en uiteraard kunnen verschillende waterglijbanen ook niet ontbreken. Ook zijn er verschillende speeltuinen, een mini-golfbaan en verschillende tafeltennistafels. Ook liggen de stranden van de Middellandse Zee op loopafstand. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen. Camping Sandaya Les Vagues is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Languedoc-Roussillon!
Camping Sandaya Les Vagues

In de omgeving van Camping Sandaya Les Vagues

In de omgeving van deze leuke gezinscamping is veel te zien en te beleven. Naast dagjes aan het strand kunt u ook genieten van uitstapjes naar vele leuke bezienswaardigheden en plaatsen. Zo zijn er verschillende mooie grotten, als Grotte de la Devèze, grotte de Labeil, grotte de Clamouse en grotte des Demoiselles. Elk van deze grotten is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Een uitstapje naar het bijzondere landschap van Cirque du Mourèze is leuk voor het hele gezin. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek. Zo behoren onder meer uitstapjes naar Minerve, Agde, Olargues, Pézenas of de grotere plaatsen Béziers en Narbonne tot de mogelijkheden.

Boek uw verblijf op Camping Sandaya Les Vagues

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: