Camping Sandaya Plein Air des Chênes

Camping Sandaya Plein Air des Chênes is een grote gezinscamping bij het plaatsje Clapiers in het departement Hérault. De mooie, grote stad Montpellier ligt op ongeveer vijf kilometer afstand. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Over camping Sandaya Plein Air des Chênes

Camping Sandaya Plein Air des Chênes is een grote camping met 254 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. De accommodaties liggen verspreid over een groot, parkachtig terrein. De staanplaatsen zijn ruim en van elkaar gescheiden door heggen en planten. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op camping Sandaya Plein Air des Chênes hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een groot zwemparadijs met een waterglijbaan waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want er is een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er verder een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er een basketbalveld, een midgetgolfbaan, een algemeen sportterrein en een tennisbaan. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules!
Camping Sandaya Plein Air des Chênes

In de omgeving van camping Sandaya Plein Air des Chênes

In de omgeving van camping Sandaya Plein Air des Chênes is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar de mooie stad Montpellier absoluut de moeite waard. In het centrum van deze mooie stad kunt u urenlang rondwandelen, winkelen of genieten op een van de vele leuke terrasjes. In het binnenland van het departement Hérault zijn verschillende mooie grotten te vinden. Zo zijn bezoekjes aan Grotte de Clamouse, Grotte des Demoiselles, Grotte de la Devèze en Grotte de Labeil stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken. Ook een uitstapje naar het prachtige plaatsje Saint-Guilhem-le-Désert, dat in de Gorges de l’Hérault gelegen is, is de moeite waard. In dit mooie plaatsje kunt u ook de mooie abdij van Gellone bezoeken.

In de omgeving van de camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Plein Air des Chênes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hérault!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: