Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière

Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière is een grote camping en ligt tussen de plaatsen Béziers en Agde. Deze grote camping staat onder meer bekend om haar waterpretpark, waarmee deze camping een ideale vakantiebestemming is voor gezinnen met kinderen. Wanneer u op zoek bent naar een camping waar altijd wat te beleven is, is Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière een prima vakantiebestemming!

Over Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière

Het terrein van Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière ligt vlakbij het Canal du Midi. De camping bestaat uit 824 plaatsen, met verschillende mogelijkheden voor het huren van accommodaties. Zo kunt u hier onder meer chalets en stacaravans huren. Elk van de staanplaatsen is afgebakend met heggen. Ook zijn er voldoende schaduwrijke plekken te vinden, waardoor het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen prima vertoeven is. Op het terrein van Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière zijn onder meer drie waterparken te vinden, met verschillende glijbanen waar jong en oud dagenlang plezier kan beleven. De camping ligt vlakbij de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee. Er rijdt regelmatig een pendelbusje heen en weer tussen het terrein van de camping en het strand, waardoor deze camping een prima vakantiebestemming is voor een heerlijke strandvakantie!

In de omgeving van Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar leuke plaatsen als Béziers en Agde tot de mogelijkheden. Ook de Cevennen zijn goed bereikbaar vanaf de camping. In dit prachtige natuurgebied zijn vele wandelroutes te vinden. Ook een bezoekje aan de binnenstad van Montpellier is de moeite waard. Hier kunt u naar hartenlust winkelen of simpelweg de vele leuke straatjes verkennen. In het binnenland vindt u de mooie Gorges d’Héric en mooie plaatsjes als Olargues en Minerve. Beide plaatsjes behoren volgens de kenners tot de mooiste plaatsjes in Frankrijk en zijn dan ook meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Languedoc-Roussillon!

Boek uw verblijf op Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: