Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui

Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui is een mooie camping in het departement Aude, bij het schitterende schiereiland La Franqui.Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui Deze camping ligt direct aan een kilometers lang zandstrand en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek!

Over Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui

Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui is een middelgrote camping met 193 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges huren. Uiteraard zijn er ook gewone staanplaatsen, die van elkaar zijn gescheiden met heggen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op deze sfeervolle camping is altijd wel wat te beleven. Zo zijn er twee mooie zwembaden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een jacuzzi. Wie liever in zee zwemt loopt vanaf het terrein van de camping zo het prachtige zandstrand ‘La Plage des Coussoules’ op. Voor de kinderen is er animatie zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving van deze camping kunt verkennen.

In de omgeving van Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui

In de omgeving van camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de mooie stad Perpignan, bekend om zijn mooie historische centrum met Catalaanse sferen en natuurlijk het paleis van de Koningen van Mallorca tot de mogelijkheden. Ook kunt u verschillende indrukwekkende kastelen bezoeken. Van het mooie fort van Salses tot het spectaculair gelegen kasteel Peyrepertuse. Tot slot is ook een bezoekje aan de indrukwekkende Cité van Carcassonne de moeite waard, evenals een bezoekje aan het prachtige plaatsje Collioure!

Boek uw verblijf op Camping Viglamo Domaine Presqu’Île de la Franqui

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Aude!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aude ook interessant: