Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage

Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage is een mooie camping en ligt in een duingebied bij Valras-Plage en Sérignan, in het departement Hérault.Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie in Languedoc-Roussillon!

Over Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage

Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage is een grote camping met 1010 plaatsen. Er zijn 628 accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages en tenten. Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage ligt in een duingebied met veel begroeiing. Daarom kunt u hier ook tijdens de zonnige zomerdagen genieten van verschillende schaduwplekken. Op de camping is een prachtig zwembad te vinden, inclusief waterglijbaan en kleuterbad. In de aangrenzende zonneweide kunt u heerlijk genieten van de zon. Vanaf het terrein van de camping wandelt u zo het strand op. Op deze camping is altijd wel wat te beleven voor jong en oud. Zo is er een voetbalveld, een tennisbaan, een volleybalveld en kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen. Voor de kinderen is er een speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping hoeft u zich niet te vervelen.

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar mooie steden als Narbonne, Béziers en het indrukwekkende Carcassonne tot de mogelijkheden. Ook verder in het binnenland zijn vele leuke plaatsjes te vinden, waaronder het charmante Minerve. Ook aan leuke bezienswaardigheden is er geen gebrek. Zo kunt u onder meer het Oppidum van Ensérune bezoeken. Ook bezoekjes aan de mooie Gorges d´Héric en het mooie Canal du Midi behoren tot de mogelijkheden. Er is zoveel te zien in de omgeving van deze leuke camping dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen.

Boek uw verblijf op Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: