Camping Yelloh! Village Mer et Soleil

Camping Yelloh! Village Mer et Soleil is een mooie familiecamping bij de bekende badplaats Agde, vlakbij de stranden van de Middellandse Zee.Camping Yelloh! Village Mer et Soleil Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor diegenen die graag de vakantie aan zee doorbrengen.

Over Camping Yelloh! Village Mer et Soleil

Camping Yelloh! Village Mer et Soleil is een grote camping met 437 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur op het terrein van de camping, waaronder verschillende soorten cottages en stacaravans. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hoge heggen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op deze grote camping is altijd wel wat te beleven. Zo zijn er verschillende wellnessfaciliteiten en is er een groot zwembadterrein met bubbelbad en glijbanen. Ook ligt het strand op slechts 1,5 kilometer afstand. Voor de kinderen is er een leuk animatieteam, evenals een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er een sportterrein waar jong en oud kunnen voetballen of volleyballen en uiteraard is er altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Ook is er een tennisbaan en kunnen er bij de ingang van de camping fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping Yelloh! Village Mer et Soleil

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Mer et Soleil

In de omgeving van deze leuke gezinscamping is veel te zien en te beleven. Zo zijn uitstapjes naar de mooie badplaatsen Agde en Sète de moeite waard. In het binnenland ligt het prachtige plaatsje Pézenas, dat bekend staat om de vele mooie oude straatjes. Ook bezoekjes aan de mooie kathedraal van Maguelone, de Gorges de l’Hérault en het Oppidum van Ensérune zijn absoluut aan te raden en leuk voor het hele gezin. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Yelloh! Village Mer et Soleil hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Yelloh! Village Mer et Soleil

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hérault ook interessant: