Village Camping Marisol

Village Camping Marisol is een mooie camping bij Torreilles-Plage in het departement Pyrénées-Orientales. Deze camping ligt direct aan de duinen en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie in het zuiden van Frankrijk met het hele gezin!

Over Village Camping Marisol

Village Camping Marisol is een grote camping met 349 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en cottages huren. De verschillende plekken zijn afgebakend met struiken, heggen en enkele hogere bomen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze familiecamping hoeft u zich geen moment te vervelen. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en is er een animatieteam. In de sauna kunt u helemaal tot rust komen. Verder is er een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Vanaf uw plek op deze camping wandelt u zo naar het strand. Bij de receptie zijn tot slot fietsen te huur waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van Village Camping Marisol

In de omgeving van Village Camping Marisol is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Pyrénées-Orientales, onder meer mooie forten als Fort Libéria, Fort Saint-Elme, Fort de Bellegarde of het fort van Sales bezoeken. Ook zijn mooie abdijen als de abdij van Saint-Martin-du-Canigou en de abdij van Saint-Michel-de-Cuxa de moeite waard om te bezoeken. Tot slot is uw vakantie in deze mooie streek niet compleet zonder het prachtige plaatsje Collioure gezien te hebben!

Boek uw verblijf op Village Camping Marisol

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Orientales!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Orientales ook interessant: