Camping Au Soleil d’Oc

Camping Au Soleil d’Oc is een leuke gezinscamping bij de plaats Monceaux-sur-Dordogne. De camping ligt aan de rivier Dordogne in de regio Limousin en is een ideale uitvalsbasis om deze mooie streek te verkennen.

Over Camping Au Soleil d’Oc

Camping Au Soleil d’Oc is een middelgrote camping met 105 staanplaatsen. Op de camping zijn 25 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages en chalets huren. Camping Au Soleil d’Oc ligt op een groen, bosrijk terrein. Dankzij de vele bomen, struiken en heggen is er altijd genoeg privacy. Ook zijn er genoeg schaduwplekken, zodat het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen goed uit te houden is. Voor diegenen die op zoek zijn naar verkoeling behoort een duik in de rivier Dordogne tot de mogelijkheden. Enkele staanplaatsen liggen zelfs direct aan de rivier. Een alternatief is een frisse duik in het zwembad op de camping, waar eveneens een apart kleuterbad aanwezig is. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij zich uren kunnen vermaken!

In de omgeving van Camping Au Soleil d’Oc

De camping ligt in een omgeving waar veel te zien en te beleven is. Het departement Corrèze staat bekend om haar vele leuke bezienswaardigheden. Zo behoren onder meer uitstapjes naar mooie kastelen als Tours de Merle, het kasteel van Turenne en het kasteel van Ventadour tot de mogelijkheden. Ook aan mooie landschappen is er geen gebrek. Zo is een bezoekje aan de indrukwekkende grot Gouffre de la Fage meer dan de moeite waard. Wanneer u de leisteengroeve van Travassac bezoekt begeeft u zich in een bijzonder landschap. Ook wanneer u een liefhebber bent van mooie Franse plaatsjes is deze camping een ideale vakantiebestemming. Van Beaulieu-sur-Dordogne en Collonges-la-Rouge tot aan Curemonte en Saint-Robert: het ene plaatsje is nog mooier dan het andere!

Boek uw verblijf op Camping Au Soleil d’Oc

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Corrèze!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corrèze ook interessant: