Camping Creuse Nature Naturiste

Camping Creuse Nature Naturiste is een prachtige naturistencamping in het departement Creuse, vlakbij de plaats Boussac. De camping ligt in een groene omgeving, aan de rand van een bos. Deze naturistencamping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers.

Over Camping Creuse Nature Naturiste

Camping Creuse Nature Naturiste is een middelgrote camping met 140 staanplaatsen. Op het terrein van de camping bevinden zich 28 huuraccommodaties. Zo kunt u hier onder meer stacaravans en safaritenten huren. De camping ligt op een groen terrein met vele bomen en planten. Zo kunt u hier in alle rust genieten van uw privacy. Op het terrein van de camping is een mooi buitenzwembad aanwezig alsmede een kleuterbad voor de allerkleinsten. De camping biedt verschillende recreatiemogelijkheden. Zo is er onder meer een voetbalveld en een volleybalveld. Ook is er een sauna, een stoombad en kunnen er fietsen gehuurd worden. Op Camping Creuse Nature Naturiste is met andere woorden alles aanwezig voor een heerlijke vakantie in de natuur.

In de omgeving van Camping Creuse Nature Naturiste

In de omgeving van deze naturistencamping is genoeg te zien en te beleven. Het departement Creuse staat bekend om haar natuurschoon. In de nabije omgeving zijn vele mooie wandelroutes te vinden en voor de fietsliefhebbers onder ons zijn er verschillende leuke fietsroutes uitgezet. Op en rondom het mooie Lac de Vassivière kunt u gerust een dagje doorbrengen. Zo kunt u er voor kiezen om een kano of kajak te huren om dit mooie stuwmeer te verkennen. Ook zijn er in het departement verschillende mooie kastelen te vinden, waaronder het kasteel van Boussac en het kasteel van Villemonteix. Beide kastelen zijn absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Het moge duidelijk zijn: Camping Creuse Nature Naturiste is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Creuse!

Boek uw verblijf op Camping Creuse Nature Naturiste

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Creuse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Creuse ook interessant: