Camping des Alouettes

Camping des Alouettes is een leuke, compacte camping bij het plaatsje Cognac-la-Forêt in het departement Haute-Vienne. Deze camping ligt aan de rand van een bos en is een prima uitvalsbasis voor een leuke vakantie in dit gedeelte van de regio Limousin!

Over camping des Alouettes

Camping des Alouettes is een middelgrote camping met 68 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingedeeld. De verschillende plekken liggen op gras en worden van elkaar gescheiden door struiken, bloemen, heggen en loofbomen. Er is dan ook vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Op het campingterrein is een mooi rechthoekig zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een speeltuin voor de kinderen. Op het sportveld kan onder meer gevoetbald worden en uiteraard is er ook altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Rondom camping des Alouettes zijn diverse wandelroutes en fietsroutes te vinden via welke u de prachtige omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping des Alouettes

In de omgeving van camping des Alouettes is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Haute-Vienne, onder meer het mooie Château de Bonneval bezoeken. Een bezoekje aan dit indrukwekkende kasteel is leuk voor het hele gezin. Ook een uitstapje naar het Lac de Saint-Pardoux behoort tot de mogelijkheden. Bij dit kunstmatige meer zijn verschillende strandjes te vinden en zijn op diverse locaties waterfietsen en kano’s te huur. Tot slot is een bezoekje aan het zeer indrukwekkende Oradour-sur-Glane ook de moeite waard. Er is zoveel te zien en te beleven in de omgeving van deze camping dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op camping des Alouettes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Vienne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Creuse ook interessant: