Camping Domaine de Mialaret

Camping Domaine de Mialaret is een mooie camping bij het plaatsje Neuvic in het departement Corrèze. Deze camping ligt op het landgoed van een mooi kasteel, midden in de natuur. Deze mooie camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van Frankrijk.

Over camping Domaine de Mialaret

Camping Domaine de Mialaret is een middelgrote camping met 197 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en safaritenten huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en zijn van elkaar gescheiden door heggen, bomen en planten. Er zijn zowel zonrijke- als schaduwrijke plekken. Oftewel: er is voor ieder wat wils. Op het terrein van de camping is een mooi openlucht zwembad te vinden waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Er is altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot is er ook een voetbalveld, een tennisbaan en zijn er ook twee visvijvers!

In de omgeving van camping Domaine de Mialaret

In de omgeving van deze mooie camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar de mooie grot Gouffre de la Fage leuk voor het hele gezin. Ook bezoekjes aan mooie kastelen als Tours de Merle, het kasteel van Ventadour en het kasteel van Turenne zijn de moeite waard. Tot slot is ook een bezoekje aan de mooie leisteengroeve van Travassac de moeite waard. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Corrèze dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Domaine de Mialaret

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Corrèze!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corrèze ook interessant: