Camping du Lac de Saint-Pardoux

Camping du Lac de Saint-Pardoux ligt, zoals de naam al doet vermoeden, direct aan het mooie Lac de Saint-Pardoux, in het departement Haute-Vienne.Camping du Lac de Saint-Pardoux Deze groene en kindvriendelijke camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in de regio Limousin!

Over Camping du Lac de Saint-Pardoux

Camping du Lac de Saint-Pardoux is een middelgrote camping met 137 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De verschillende kampeerplekken op deze camping zijn ruim ingedeeld en zijn van elkaar gescheiden door bomen en heggen. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en er zijn altijd voldoende schaduwplekken te vinden. Op het terrein van camping du Lac de Saint-Pardoux is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard kan er ook in het Lac de Saint-Pardoux gezwommen worden. Ook zijn hier tal van activiteiten te ondernemen: van vissen tot waterskiën en wakeboarden. Bij de receptie zijn fietsen te huur, waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen.

In de omgeving van Camping du Lac de Saint-Pardoux

In de omgeving van camping du Lac de Saint-Pardoux is veel te zien en te beleven. Behalve een bezoekje aan het mooie Lac de Saint-Pardoux is ook een uitstapje naar het Château de Bonneval de moeite waard. Een bezoekje aan dit mooie kasteel is leuk voor het hele gezin. Een bezoek aan Oradour-sur-Glane is een indrukwekkende ervaring die u zich nog lang zal kunnen herinneren. Voor de liefhebbers van kleine, charmante dorpjes is een uitstapje naar Mortemart de moeite waard. Ook aan bezoek aan de mooie stad Limoges kan eigenlijk niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping!

Boek uw verblijf op Camping du Lac de Saint-Pardoux

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Vienne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Vienne ook interessant: