Camping du Lac

Camping du Lac is een gezellige familiecamping bij het plaatsje Marcillac-la-Croisille. De camping ligt aan een groot meer en is dan ook een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen die houden van watersport.

Over Camping du Lac

Camping du Lac is een middelgrote camping met 125 plaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huren, zoals verschillende chalets en stacaravans. Dankzij haar ligging aan het meer Le Doustre kunt u hier tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen. Op het terrein van de camping zijn voldoende schaduwrijke plekken te vinden waar u heerlijk kunt genieten van een goed boek. Voor diegenen die geen zin hebben om in het meer te zwemmen, is er een buitenzwembad op de camping. Naast het zwembad is er onder meer een buitenspeeltuin voor de kinderen en zijn er in de omgeving van deze leuke camping vele wandelroutes en fietsroutes te vinden. Bij het nabijgelegen meer kunt u onder meer kanoën, kajakken, waterskiën en windsurfen.
Camping du Lac

In de omgeving van Camping du Lac

Camping du Lac ligt in het departement Corrèze. Dit is een streek waar veel te zien en te beleven is. Zo zijn bezoekjes aan mooie kastelen als Tours de Merle, het kasteel van Ventadour en het kasteel van Turenne leuk voor het hele gezin. Ook het bijzondere landschap van de leisteengroeve van Travassac is interessant om met een bezoekje te vereren. Wanneer u dit bijzondere landschap bezoekt kunt u vele prachtige foto’s maken. Tot slot is Gouffre de la Fage een leuke grot om te bezoeken. Volgens velen behoort deze bijzondere grot tot de mooiste grotten in dit gedeelte van Frankrijk. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek. Zo kunt u vanaf de camping vele mooie plaatsjes bezoeken, waaronder schilderachtige dorpjes als Curemonte, Ségur-le-Château en Beaulieu-sur-Dordogne. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping du Lac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Corrèze!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corrèze ook interessant: